De Kerk die overwint

"De eindtijdbode"- nieuw(s)lichter

“De Kerk die overwint…”[1]. Het is een zin uit een populair opwekkingslied. Het wordt veel gezongen, maar wat betekent het nou? De Bijbel leert ons dat de Kerk waarvoor Jezus terugkomt een glorieuze Kerk zal zijn. Toch hebben veel mensen die vandaag met de Kerk verbonden zijn, nauwelijks besef wat dit inhoudt. Sterker nog, veel mensen verlaten de kerk omdat ze teleurgesteld zijn en de kerk helemaal niet zo glorieus vinden. In dit artikel wil ik daarom laten zien wat de zwakte in veel kerken is en hoe God tot zijn doel komt als zijn Zoon geëerd en zijn Woord geleerd en gehoorzaamd wordt!

Overwinning door Gods Woord
Als ik kijk naar de huidige staat van de zogenaamde charismatische beweging, maak ik me zorgen. In sommige opzichten lijkt het eerder een charismatische ‘stilstand’ dan een beweging! En als het al beweegt, dan is me niet helemaal duidelijk in welke…

View original post 541 woorden meer

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Geestelijke groei, Gehoorzaamheid aan God, Gods Geest/De Heilige Geest/Geestesgaven etc., Heiligmaking, Woord en Geest en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s