Bijbelstudies die GRATIS via onze site beschikbaar zijn

U kunt de PDF-files van de betreffende Bijbelstudies op deze pagina gratis downloaden. Klik daarvoor op de studie van uw keuze in onderstaande lijst. Om een PDF-file te bekijken of te downloaden, heeft u wel het programma Adobe Reader nodig.

U heeft keuze uit diverse studies, vermeld in de volgende 6 rubrieken:

1. Eindtijd studies

2. Uitleg (diverse) Bijbelboeken

3. Algemene onderwerpen

4. Een ANDER geluid:

5. Gods plan met Israël

6. Tabernakel studies

**********************************************************************************

Voor een overzicht – en tevens de downloadpagina – van onze (meestal korte) WEBLOG artikelen en/of studies, bijgewerkt van de periode 2008 t/m juni 2017, KLIK HIER

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in 'Vers voor vers' uitleg van Bijbelboeken, Algemene informatie, Artikelen van A Klein, Nuttige studie als 'basiskennis', Studie van CJH Theys, Studie van E van den Worm, Studie van H Siliakus, Uitleg over het boek Daniël, Uitleg over het boek Openbaring, Wederkomst van Christus, Woord en Geest en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Bijbelstudies die GRATIS via onze site beschikbaar zijn

 1. Henk Herbold zegt:

  Waarom is het bestuderen van de Bijbel zo belangrijk?
  De Bijbel is geestelijk voedsel. Om geestelijk te groeien is het gewoon noodzakelijk om er, als het ware in geestelijke zin, van te eten. Jezus heeft eens gezegd: “Niet alleen van brood zal de mens leven, maar van alle woord, dat uit de mond van God uitgaat…” (Mattheüs 4:4).

  In de studies van deze lijst wordt op bijzondere wijze uitgelegd, wat de diepe betekenissen zijn van Gods woord en hoe we daardoor kunnen veranderen. Het is feitelijk een handreiking, door God aan ons gegeven, zodat we de VERBORGEN SCHATTEN van de Bijbel gaan verstaan.

  Bijbelleraren die leefden in diepe verbondenheid met God, hebben van God inzichten gekregen in de verborgenheden die er zijn, achter de woorden van de Bijbel. Het gaat dus veel dieper als dat wat we met onze ogen kunnen lezen. Daarvoor is absoluut de zalving van de Heilige Geest nodig en God heeft daarvoor kennelijk een speciale zalving gegeven aan Zijn dienstknechten.

  Door nu deze studies te digitaliseren, zoals A. Klein gedaan heeft, kunnen ook wij daar zomaar kennis van nemen. De toekomst zal nog uitwijzen wat het Goddelijk plan is met het digitaliseren van deze waardevolle studies.
  In ieder geval is dit voor ons nu zo’n onvoorstelbaar groot voorrecht, dat we gerust kunnen zeggen dat feitelijk elk kind van God deze studies zou moeten lezen. Daarom, van harte aanbevolen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s